Shtypësat e karteleve

Shtypësit e karteleve që i ofron ID Shop ju lejojnë të krijoni në mënyrë të pavarur kartele identiteti, kartele kontrolli të qasjes, kartele të anëtarësimit, kartele besnikërie e kështu me radhë, duke ju kursyer kohë, duke ju reduktuar kostot dhe duke e rritur sigurinë.

Një zgjidhje e përkryer për çdo lloj të shtypit të kartelave.

Shtypësat e kartave që ID Shop ofron, ofrojnë një gamë të gjerë zgjidhjesh në fushën e shtypjes dhe personalizimit të karteleve plastike. Përfitoni nga aftësia për të koduar kartelet, për të shtypur elementët e sigurisë vizuale (hologram, petëzim) dhe teknika të ndryshme të printimit (termotransfer ose ritransfer).

Ekipi ynë profesionalisht i kualifikuar do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë me zgjedhjen tuaj të printerit më të përshtatshëm të kartelës plastike.

NIVELI PROFESIONAL
evolis avansia

Shtypës me teknologji të ritransferit me cilësi të lartë, shtypin në të gjithë sipërfaqen e kartelës për zgjidhjet më të kërkuara dhe sigurojnë një nivel të lartë të sigurisë. Ato sigurojnë elemente sigurie në lidhje me kodimin e kartelave, elementët e sigurisë vizuale (petëzim, hologramë), duke minimizuar kështu mundësinë e keqpërdorimit të kartelës.

NIVELI I PËRPARUAR
evolis avansia

Zgjidhja për të bërë karteletme teknologjinë e patentuar të sigurisë 'HoloKote'. Në procesin e shtypjes në kartelë, krijohet 'shenja e ujit' që është bërë sipas dëshirave tuaja (logo, simbol, tekst). Magicar RioPro për kertrixh të vogël ofron një tipar universal të sigurisë.

NIVELI STANDARD
evolis avansia

Shtypës termotransfer modularë të shpejtë dhe të fuqishëm që mundësojnë shtypjen e njëanshme ose dyanshme të kartaeleve me ngjyra të plota ose grafikë njëngjyrëshe, varësisht nga nevojat dhe dëshirat tuaja. Me ndryshimin e volumit të shtypit, ato mund të plotësohen me një modul kodimi ose për shtyp të dyanshëm.

NIVELI I THJESHTË
evolis avansia

(Slovenščina) Cenovno ugodni Evolis tiskalnik za kartice, ki zadovoljuje potrebam po občasni manjši količini dotiska (personalizaciji) kartic.

DIFFERENCE BETWEEN TERMOTRANSFER AND RETRANSFER PRINTERS


Termotransfer

Termotransfer ose shtypja e drejtpërdrejtë është teknologjia më e zakonshme e përdorur. Teknologjia e drejtpërdrejtë nën kokën e shtypësit transferon grafikën nga shiriti në një kartele bosh. Kjo teknologji e shtypjes nuk garanton mbulim të plotë të kartelës grafike, por lë një sipërfaqe shumë të vogël të pashypur në skajet e kartelës.


Retransfer

Teknologjia e ritransferimit është një proces me dy hapa e shtypit. Në fazën e parë, kreu i shtypësit transferon termikisht gjithë grafikat e ribonit në një film transparent. Në fazën e dytë, grafika me filmin transferohet në një kartë të zbrazët. Në këtë rast, grafika ndodhet midis sipërfaqes së kartës dhe filmit transparent. Kjo teknologji siguron mbulim 100% të sipërfaqes së kartelës me grafikën që shtypet.

(Slovenščina) Naj se profesionalni izgled vašega podjetja kaže na vsakem koraku!

(Slovenščina) Trdi etuiji za kartice po vaši meri

(Slovenščina) ID Shop vam omogoča, da sami določite izgled vaših etuijev, za vrhunsko kvaliteto in izdelavo pa poskrbimo mi.

Procedure
(Slovenščina) Izberi obliko

(Slovenščina) Prepoznavna kvaliteta in zanesljivost izdelkov/storitev.

Procedure
(Slovenščina) Izberi barvo

(Slovenščina) Prepoznavna kvaliteta in zanesljivost izdelkov/storitev.

Procedure
(Slovenščina) Dodaj logotip

(Slovenščina) Prepoznavna kvaliteta in zanesljivost izdelkov/storitev.

(Slovenščina) 5 preprostih korakov

(Slovenščina) Od ideje do izvedbe

(Slovenščina) Graviran ali natisnjen logotip za kartice za vašo še večjo prepoznavnost.

(Slovenščina) Zaupajte nam vaše želje
(Slovenščina) Izdelava in potrditev designa
(Slovenščina) Izdelava orodja
(Slovenščina) Izdelava vzorcev
(Slovenščina) Masovna proizvodnja
(Slovenščina) 4 koraki

(Slovenščina) Zakaj izbrati naše etuije

(Slovenščina) Graviran ali natisnjen logotip na etuijih za kartice poveča in krepi vašo prepoznavnost.

Card Holder

(Slovenščina) Izberite med barvami, ki so na voljo ali določite popolnoma svojo barvo

(Slovenščina) Prožnost in vzdržljivost etuijev zaradi visoko kakovostnega materiala - polikarbonat

(Slovenščina) Visoka čistost materiala zaradi standardiziranega proizvodnega procesa

(Slovenščina) Graviran ali natisnjen logotip na etuijih

(Slovenščina) Proces izdelave trdih etuijev za plastične kartice

VIDEO

(Slovenščina) Naša proizvodnja lahko zadosti vsem vašim potrebam po izdelavi visoko kakovostnih etuijev za kartice in drugih proizvodov iz plastičnih mas.

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

(Slovenščina) Inovativni svetovalci

(Slovenščina) Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

(Slovenščina) Osredotočeni na rešitve

(Slovenščina) Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

(Slovenščina) Zanesljivost

(Slovenščina) Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERS

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner

(Slovenščina) Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

(Slovenščina) Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

I would like to subscribe to: