Shtypës i karteleve Avansia

Shtypës i kapacitetit të lartë i llojit retransfer me rezolucion të lartë
  • Shtypi: një anë, dy anë
  • Kodimi: shiriti magnetik, kontakti për çip, çip pa kontakt
  • Rezolucioni: 600 dpi
Download the brochure Contact us

Informata mbi produktin Informata mbi produktin

Krijimi i karteleve të sigurisë së lartë

Shtypësi i kartelve i teknologjië retransfer Evolis Avansia ësthë shtypës për krijimin e karteleve të kualitetit shumë të lartë. Është projektuar për përdorim preciz dhe është jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe ju lejon të krijoni kartela të sigurisë së lartë
.


Zgjidhjet Zgjidhjet

Avansia është ideale për përgatitjen e:

  • ID kartelve për korporata
  • Kartele për çasje të sigurtë
  • Kartele studentore
  • Kartele për pagesa
  • Kartele të lojalitetit / kartele për dhurata
  • ID kartele nacionale
  • Patentëve të shoferit


Përparësitë Përparësitë

Shtypi FLAWLESS


Me një rezolucion prej 600 dpi, imazhet dhe tekstet janë paraqitur në mënyrë të përkryer dhe mikro-tekstet dhe filigranët shtypen në definicion të lartë.


Shtypësi për kartela me retransfer Evolis Avansia do të garantojë se skajet tuaja do të shtypen në mënyrë të përkryer pasi që filmi mbulon plotësisht kartën.

KOMPATIBILITETI ME MEDIAT E NDRYSHME

Teknologjia e ritransferimit e Avansias mundëson shtypjen në të gjitha llojet e karteleve (PVC, PET, polikarbonat, ABS), duke përfshirë edhe kartelet jo të rafshta, si p.sh. kartelet smart me apo pa kontakt.

Rrafshuesi standard i integruar i karteleve sjell rezultate të përsosura.

Ngritja e Produktivitetit

Shtypësi i karteleve retransfer Evolis Avansia  është jashtëzakonisht i shpejtë me prej më shumë se 140 kartele, të shtyura në një anë dhe ate me ngjyra, në orë.

Shtypni kartelën tuaj pa asnjë ndërprerje falë kapacitet të lartë të furnizimit me kartele (250 kartela secila) dhe material harxhues me kapacitet të lartë (500 shtype për një roll).


Materiali Shpenzhues Materiali Shpenzhues

Ribbonët

Teknologjitë e ndryshme të shtypjes dhe laminimit përdoren për të personalizuar dhe mbrojtur kartelet plastike. IDShop furnizon një gamë të gjerë të ribonave për shtyp njëngjyrëshe, ribonave për shtyp me ngjyra dhe ribona të sigurisë. Ju mund të gjeni më shumë informacion këtu.


Softueri Softueri

SOFTUER I LEHTË PËR PËRDORUESIN

cardPresso është dizejnuar për të bërë të lehtë prodhimin e karteleve. Mjetet e dizajnimit grafik dhe të personalizimit janë të integruara. Në dispozicion janë edhe enkodimi i shiritit magneti, dhe çipit me dhe pa kontakt.

Ndërfaqja e përdoruesit e tij lejon që çdokush ta përdorë softuerin pa shumë trajnime.

KARASTERISTIKAT E AVANCUARA

cardPresso ofrohet në 6 edicione dhe në 18 gjuhë. cardPresso punon me bazat e të dhënave të njohura duke përfshirë MS Access, MS SQL, MySQL dhe Oracle: Mbështetja për XLS, XLSX, CSV dhe TXT është gjithashtu e përfshirë.

Zhvillimi i vazhdueshëm garanton një aplikim me teknologjitë më të fundit të kartave. Përditësimet e versioneve të vogla janë të disponueshme pa pagesë. Përmirësimet në botimet e avancuara janë në dispozicion në internet në çdo kohë.

MBËSHTETJE E PLOTË

Në dispozicion janë shumë tutoriale, video dhe FAQ. cardPresso gjithashtu ofron mbështetje teknike të lirë dhe të përgjegjshme. Të gjitha botimet cardPresso janë testuar me printera të kartelave dhe enkoderët si Zenius, Primacy dhe Quantum, duke siguruar një pajtueshmëri të përsosur midis pajisjeve të tuaja harduerike dhe softuerike.

E disponueshme në 6 edicione, cardPresso është produkti ideal për çdo projekt për lëshimi të kartelave, pavarësisht nga lloji i organizatës suaj.


RECOMMENDED PRODUCTS

Shtypës i Karteleve Quantum
link to idshop identity

Shtypës i Karteleve Quantum

Shtyp: në një anë, në dy anë Kodimi: shirit magnetik, çip me kontakt apo pa kontakt Rezolucioni: 300 dpi

Find out more +
Shtypësi i Karteleve Rio Pro
link to idshop identity

Shtypësi i Karteleve Rio Pro

Shtyp: në një anë, në dy anë Kodimi: shirit magnetik, çip me kontakt apo pa kontakt Rezolucioni: 300 dpi

Find out more +
Shtypësi i karteleve Primacy Lamination
link to idshop identity

Shtypësi i karteleve Primacy Lamination

Shtypi: Në një anë, Në dy anë Enkodimi: Shirit magnetik, Çip me kontakt apo pa kontakt Rezolucioni: 300 dpi

Find out more +
Shtypësi i Karteleve Core
link to idshop identity

Shtypësi i Karteleve Core

Shtyp: në një anë, në dy anë Enkodimi: Shirit Magnetik, Smart me ose pa kontakt Rezolucioni: 300 dpi

Find out more +

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

Personalized solutions

Innovative thinking

PARTNERS

Stay up-to-date, sign up for our newsletter.

You can expect interesting content from the fields of identification, security and business in general.

I would like to subscribe to:


Povpraševanje