PËRKRAHJA 24/7

Keni nevojë për ndihmë me zgjidhjen e problemeve?

Mirëmbajtja është një nga detyrat tona më të rëndësishme që përmbushin kërkesat e sigurisë të klientëve. ID Shop ofron një shërbim të sistemit të sigurisë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Në raste urgjente, stafi ynë i besueshem do të largojë problemet tuaja.

Call +386 1 500 40 50

REPORT AN ISSUE

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe do të merrni përgjigje nga ne brenda një dite pune. Faleminderit për pjesëmarrjen dhe durimin tuaj.

Ne jemi krenarë për cilësinë e lartë të produkteve dhe shërbimeve tona. Megjithatë, bota nuk është e përsosur dhe mund të bëhen gabime. Prandaj premtojmë që menjëherë të reagojmë ndaj të gjitha problemet ekzistuese dhe të zgjidhim çdo problem shpejt dhe në mënyrë efektive.

Fields marked with * are required.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namen obdelave povpraševanja. Več v Izjavi o zasebnosti.

Loading

Katalogu i ID Shop

Identifikimi i punonjësve dhe vizitorëve brenda organizatës është një bazë e rëndësishme për sigurinë, dhe nga ana tjetër, ndërgjegjësimi i markës. Shkarko katalogun dhe gjeni se si mund të marrim pjesë dhe ku mund të ndihmojmë.

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

(Slovenščina) Inovativni svetovalci

(Slovenščina)

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

(Slovenščina) Osredotočeni na rešitve

(Slovenščina)

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

(Slovenščina) Zanesljivost

(Slovenščina)

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERS

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner