A e dini se çfarë sistemi i kyçjes do t'i përshtatet më mirë kërkesave tuaja?

A mund të ju ndihmojë me zgjidhjen? Na kontaktoni.

PRODUCTS & SOLUTIONS

Fleksibilitet i pakufizuar dhe instalim i lehtë

Mekatronika - një sistem i avancuar i qasjes

Ne jetojmë në kohë dinamike. Praktikat e reja të punës dhe ndryshimet në punësim shkaktojnë nevojën për një përmirësim të vazhdueshëm të sistemit të qasjes fizike të punonjësve dhe vizitorëve në organizata. Prandaj është ideale që sistemet e sigurisë në ndërtesa dhe hapësira të punës të jenë aq fleksibël sa të jetë e mundur pa ndonjë ndërhyrje madhore. Me një sistem mbyllës mekanik, ju do të ju garantohet fleksibilitet pa humbje të panevojshme të kohës dhe burimeve.

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

(Slovenščina) Inovativni svetovalci

(Slovenščina)

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

(Slovenščina) Osredotočeni na rešitve

(Slovenščina)

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

(Slovenščina) Zanesljivost

(Slovenščina)

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERS

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner