IDENTIFICATION

Gjithçka për identifikimin e punonjësve dhe vizitorëve

Identifikimi i punonjësve dhe vizitorëve brenda organizatës është një bazë e rëndësishme e sigurisë dhe në anën tjetër, përmirëson brendin tuaj.

SECURITY

Sistemet të sigurisë ku ju mund të mbështeteni

Zbuloni zgjidhje të avancuara dhe të plota në fushën e bllokimit dhe kontrollit të qasjes, gjë që do t'ju ndihmojë biznesin tuaj të jetë edhe më efikas dhe mbi të gjitha më i sigurt. Ne jemi në dispozicionin tuaj në të gjitha fazat e projektit - nga këshillimi adekuat dhe montim cilësor dhe profesional.

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

(Slovenščina) Inovativni svetovalci

(Slovenščina) Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

(Slovenščina) Osredotočeni na rešitve

(Slovenščina) Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

(Slovenščina) Zanesljivost

(Slovenščina) Našim strankam nudimo izjemno podporo.

Një aplikacion mobil, shumë mundësi

Një aplikacion mobil, shumë mundësi

Shfrytëzoni kanalin shtesë të komunikimit dhe blersëve tuaj dërgoni ofertat, njoftimet, kuponat dhe promovimet tuaja direkt në kartelën virtuale

Find out more +
Zgjidhje për një pasqyrë më të mirë të pranisë së punonjësve në punë

Zgjidhje për një pasqyrë më të mirë të pranisë së punonjësve në punë

Dëshironi një pasqyrë më të mirë të prezencës së punonjësve? Shkëlqyeshëm. Këtu mund të ju ofrojmë disa zgjidhje dhe do të habiteni nga rezultatet, dhe kontabilisti juaj do të jetë i lumtur sepse do të kursen kohë kur llogaritë pagën dhe punën jashtë orarit.

Find out more +
Mënyra profesionale e etiketimit të produkteve me kartela plastike

Mënyra profesionale e etiketimit të produkteve me kartela plastike

Siguroni një pamje tërheqëse dhe një njohje më të mirë të produkteve në raftet tuaja. Ju do t'i kënaqni klientët me transparencën e të dhënave dhe do ta lehtësoni punën punonjësve tuaj

Find out more +

(Slovenščina) Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

(Slovenščina) Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

I would like to subscribe to:


PARTNERS

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner