Epsimax

Zgjidhja gjithëpërfshirëse e sigurisë

Sistemi Epsimax është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e sigurisë me funksionalitet dhe besueshmëri shumë të avancuar.
Zbatimi i këtij sistemi të centralizuar rrit nivelin e sigurisë duke reduktuar shpenzimet operative. Prandaj, ajo bëhet themeli për krijimin e një sistemi të sigurisë korporative.
Dizajni i tij modular lejon zgjërim të pakufizuara, ndërsa hapja e sistemit mundëson integrimin me sistemet e treta në përputhje me kërkesat e përdoruesit.

Futja e kësaj zgjidhjeje siguron ndërveprimin dhe monitorimin qendror të sistemeve të sigurisë, si:

 • Video vëzhgim (CCTV)
 • Sistemet e alarmit kundër vjedhjes
 • Detektimi i zjarrit
 • Detektimi i gazit
 • Kontrolli i qasjes
 • Sistemi për menagjimin e ndërtesave
 • Intercom
 • Menagjimi i vizitorëve
 • Menagjimi i parkimit
 • Idetifiimi i targave
 • Menagjimi i çelësave
Contact us

Përparësitë Përparësitë

 • Kost-efektiv
 • Zgjidhje gjithëpërfshirëse e sigurisë
 • Zgjerime të shumta dhe mundësia e integrimit me sistemet e treta


RECOMMENDED PRODUCTS

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

Personalized solutions

Innovative thinking

PARTNERS

Stay up-to-date, sign up for our newsletter.

You can expect interesting content from the fields of identification, security and business in general.

I would like to subscribe to:


Povpraševanje