Pajisje të dyerve

Thjeshtë dhe të përballueshme por në të njëjtën kohë zgjidhje të besueshme për gjithçka që dëshironi të mbroni

Read more

CIlindrat profilor

Për të mbrojtur shtëpinë dhe zyrën tuaj, është thelbësore që të zgjidhni një çelës të kualitetit të lartë dhe të sigurtë. ID Shop ofron një gamë të gjerë cilindrash sigurie nga niveli bazë i përballueshëm për nivelin e lartë të mbrojtjes, varësisht nga nevojat tuaja.

Dryj

Mbroni derën tuaj me dryjt tonë jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe të besueshme.

Bravat për mobilje

Sigurohuni që të mbroni mobiljet tuaja me brava të kualitetit të lartë që janë të besueshëm për mobilje në shtëpi dhe zyra. Sot, mobiljet për zyra janë në dispozicion në të gjitha formave dhe madhësive dhe për tu siguruar se ajo është e siguruar siç duhet, më shumë lloje të bravave janë të disponueshme. Është mirë që ju keni gjetur IDSHop, i cili ofron një shumëllojshmëri të gjerë të zgjidhjeve dhe ka njohuri të pasura lidhur me këto brava. Kemi kënaqësinë t’ju këshillojmë se cilat modele janë më efektive për nevojat tuaja.

Bravat e dyerve

Bravat tona janë të dizajnuara për të përmbushur nevojat e objekteve komerciale, institucionale, industriale dhe qeveritare. Për shkak të fuqisë dhe shkathtësisë, këto brava janë ideale për përdorim në:

  • zyra
  • shkolla
  • spitale
  • hotele
  • objekte të tjera që kërkojnë mbrojtje të qëndrueshme dhe të besueshme

Bravat për dyer metalike dhe dyer të plastikës

Brava të besueshme të projektuara posaçërisht për dyer metalike dhe plastike. Dyert metalike dhe plastike kërkojnë cilindra me dimensione të veçanta. Ju jeni në vendin e duhur sepse ID Shop ofron një gamë të gjerë të bravave që ofrojnë një nivel të lartë të sigurisë dhe janë të dizajnuara posaçërisht për këto lloje të dyerve.

Bravat e sigurisë

Bravë, e projektuar posaçërisht për dyer të sigurisë ose dyer kundër-vjedhjes. Për të ruajtur sigurinë dhe / ose kundr-vjedhjes të dyerve të sigurta dhe të dobishme, është e rëndësishme të zgjidhni një bravë të cilësisë së lartë dhe cilindër të sigurisë. Cilindrat e sigurisë për dyert kundër-vjedhjes kanë dimensione specifike dhe janë të porositura sipas nevojave specifike të klientëve.

(Slovenščina) Naj se profesionalni izgled vašega podjetja kaže na vsakem koraku!

(Slovenščina) Trdi etuiji za kartice po vaši meri

(Slovenščina) ID Shop vam omogoča, da sami določite izgled vaših etuijev, za vrhunsko kvaliteto in izdelavo pa poskrbimo mi.

Procedure
(Slovenščina) Izberi obliko

(Slovenščina)

Prepoznavna kvaliteta in zanesljivost izdelkov/storitev.

Procedure
(Slovenščina) Izberi barvo

(Slovenščina)

Prepoznavna kvaliteta in zanesljivost izdelkov/storitev.

Procedure
(Slovenščina) Dodaj logotip

(Slovenščina)

Prepoznavna kvaliteta in zanesljivost izdelkov/storitev.

(Slovenščina) 5 preprostih korakov

(Slovenščina) Od ideje do izvedbe

(Slovenščina) Graviran ali natisnjen logotip za kartice za vašo še večjo prepoznavnost.

(Slovenščina) Zaupajte nam vaše želje
(Slovenščina) Izdelava in potrditev designa
(Slovenščina) Izdelava orodja
(Slovenščina) Izdelava vzorcev
(Slovenščina) Masovna proizvodnja
(Slovenščina) 4 koraki

(Slovenščina) Zakaj izbrati naše etuije

(Slovenščina) Graviran ali natisnjen logotip na etuijih za kartice poveča in krepi vašo prepoznavnost.

Card Holder

(Slovenščina) Izberite med barvami, ki so na voljo ali določite popolnoma svojo barvo

(Slovenščina) Prožnost in vzdržljivost etuijev zaradi visoko kakovostnega materiala - polikarbonat

(Slovenščina) Visoka čistost materiala zaradi standardiziranega proizvodnega procesa

(Slovenščina) Graviran ali natisnjen logotip na etuijih

(Slovenščina) Proces izdelave trdih etuijev za plastične kartice

VIDEO

(Slovenščina) Naša proizvodnja lahko zadosti vsem vašim potrebam po izdelavi visoko kakovostnih etuijev za kartice in drugih proizvodov iz plastičnih mas.

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

(Slovenščina) Inovativni svetovalci

(Slovenščina)

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

(Slovenščina) Osredotočeni na rešitve

(Slovenščina)

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

(Slovenščina) Zanesljivost

(Slovenščina)

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERS

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner

(Slovenščina) Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

(Slovenščina)

Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

I would like to subscribe to: