Mbajtës Jo-Jo i kartelës me kapëse për rrip

ID-J000X

Mbatësit Jo-Jo me kapëse për rrip të disponueshme në shumë ngjyra me fije të përforcuar me vinili që paraqesin zgjidhje afatgjatë për bartjen e karteleve të identifikimit. 

  • Gjatësia e fijes: 720 mm
  • Diametri: 32 mm
  •  Fije e përforcuar nga vinili
  • I thjeshtë për përdorim dhe i qëndrueshëm
  • Me mundësi të personalizimit: shtyp, vetëngjitëse 3D

Colors:

Contact us

Personalization Personalization

Dëshironi të dalloheni nga të tjerët?

Përveç mbajtësve rrethor klasik, ne ju ofrojmë personalizim me printim me ngjyra të plota ose me vetëngjitëse 3D. Duke përdorur logon tuaj, numrin, ose motivit tuaj grafik, mbajtësit rrethor do të bëjnë dallimin dhe të rrumbullaksojë pamjen e tërë të organizatës ose markës suaj.


RECOMMENDED PRODUCTS

Mbajtësi i kartelës RFID (horizontale)
link to idshop identity

Mbajtësi i kartelës RFID (horizontale)

Mbajtës i kartës së butë plastike horizontale me çarje, gjithashtu për kartat e kontaktit. Dimensioni: 59 lartësia x 86 gjerësia mm Ngjyra: e tejdukshme Vinil

Find out more +
Mbajtëse e kartelës me mbylëse me zinxhirë (vertikale)
link to idshop identity

Mbajtëse e kartelës me mbylëse me zinxhirë (vertikale)

Mbajtëse horizontale butë e karteleve nga plastika me vrima të ngushta dhe vrima zinxhirësh që mund të ri-mbyllen shumë herë Dimensioni i karteles: 86L x…

Find out more +
Mbajtëse klasike për qafë me mundësi për hapje me kapëse metalike
link to idshop identity

Mbajtëse klasike për qafë me mundësi për hapje me kapëse metalike

Trashësia: 10 mm Ngjyra: kuq, kaltër, gjelbër, zi, bardh Tekstil nga poliester Pa shtyp Mbajtësi: mbajtëse metalike

Find out more +
Mbajtës i ngurtë i kartelës me hapje për gisht
link to idshop identity

Mbajtës i ngurtë i kartelës me hapje për gisht

Shumë i hollë, i tejdukshëm nga PVC me hapje për gisht Dimensioni: 54 mm lartësia x 86 mm gjatësia / 0,76 mm Ngjyra: e tejdukshme…

Find out more +

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

Personalized solutions

Innovative thinking

PARTNERS

Stay up-to-date, sign up for our newsletter.

You can expect interesting content from the fields of identification, security and business in general.

I would like to subscribe to:


Povpraševanje