Duplex

Zgjidhja e përparuar për etiketat e dyanshme
  • Shtyp automatik në të dy anët
  • Shkrim ekskluziv – imitim i shkumësit
  • 3-vite garancion
  • Software i dedikuar për etiketat e çmimeve
  • Furnizues me kapacitet të lartë të etiketave
  • Libraria me forma të gatshme për etiketa
Contact us

Detailet e produktit Detailet e produktit

Zgjidhje e përparuar për etiketat e dyanshme

Zgjidhja e avansuar “të gjitha-në-një” për krijimin dhe shtypjen e dyanshme e etiketave të çmimit në kartelat plastike.

Ideale për printimin e volumeve të mëdha të etiketave të dyanshme. Kjo ju mundëson të paraqitni informacionin e klientit në pjesën e përparme dhe informacionin për stafin e shitjes në anën e pasme.


ZGJIDHJET ZGJIDHJET

Zgjidhja “PriceID Duplex” përbëhet nga:

  • Versioni “Pro” e “PriceID” softuerit për krijimin dhe shtypjen e etiketave të çmimeve
  • Shtypësi i etiketave
  • 200 kartele plastike me ngjyrë të zezë
  • Ribon i printerit i cerfikuar sipas ISEGA-s


PËRPARËSITË PËRPARËSITË

I DYANSHËM

Rritni efikasitetin e punonjësve tuaj duke paraqitur informacion në anën e pasme të etiketave

SHPEJTË

Shtyp një etiketë brenda vetëm 15 sekondave

THJESHTË


Lehtë për t’u përdorur, por mund të përshtaten në varshmëri të kërkesave më të avancuaraJednostavan za upotrebu, ali se može prilagoditi zahtjevnijim potrebama.


RECOMMENDED PRODUCTS

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

Personalized solutions

Innovative thinking

PARTNERS

Stay up-to-date, sign up for our newsletter.

You can expect interesting content from the fields of identification, security and business in general.

I would like to subscribe to:


Povpraševanje