Misioni ynë është të modernizojmë aktivitetet e biznesit dhe të vendosë një standard të ri

të bashkëpunimit të biznesit në Slloveni, i cili bazohet në komunikim të ndershëm, besim dhe rritje.

Një partner ideal në lëmin e identifikimit dhe sigurisë

OUR BUSINESS

Jemi në dispozicionin tuaj në të gjitha fazat e projektit - dhe në fillim, sepse ne nuk jemi vetëm kontraktorë me përvojë, por edhe konsulentë të inovacionit.

Siç është rasti për shumicën e kompanive dhe historia jonë e biznesit filloi me hapa të vegjël në vitin 2002 në Lubjanë. Bazuar në përpjekjet dhe angazhimin, ID Shop është rritur si lule e ujitur mirë dhe ka fituar besimin e kompanive udhëheqëse botërore në fushën e identifikimit dhe sigurisë. Kjo është arsyeja pse sot po shikojmë një të ardhme të ndritshme dhe me entuziazëm hyjmë në rrugën që vazhdimisht po hartohet. Kjo rrugë nuk është kurrë e sheshtë ose e mërzitshme, sepse sfidat e reja janë gjithnjë përpara nesh. Ndonjëherë bëhet fjalë për atë se me cilin projekti nxjerrë hulli e parë e cila nuk është gjithmonë e lehtë, por ne nuk mund të ankohen … Parimi ynë udhëzues është i thjeshtë: Nuk përqëndrohemi në probleme dhe arsyetime, por ne vazhdimisht jemi duke kërkuar për një zgjidhje.

Ne jemi mirënjohës për besimin që na është dhënë nga shumë kompani udhëheqëse, nga kompanitë e vogla private në institucionet më të mëdha shtetërore … Dhe të gjithë të tjerët që kemi qenë në gjendje të bashkëpunojmë në këto 15 vite dinamike.

Ndoshta ju mund të na jepni edhe dorën tuaj? Do të jetë nderi dhe kënaqësia jonë nëse mendoni se kemi zgjidhjen e duhur për ju.

ME KEND PREFEROJMË TË BASHKËPUNOJMË

Me kompani ku siguria dhe kënaqësia e punonjësve është me rëndësi kyçe. Shifrat janë të rëndësishme në biznes, por thesari më i madh i çdo kompanie apo organizate janë njerëz. A jeni dakord? Në, në ID Shop, i kushtojmë vëmendje të madhe edukimit, zhvillimit dhe kënaqësisë së punonjësve tanë. Ne jemi të kënaqur kur në anën tjetër kemi hasur individë të motivuar.

Kompanitë që duan një partner të përshtatshëm biznesi për bashkëpunim afatgjatë. Në një mënyrë të tillë, ne mund të rritemi së bashku. Ashtu si një pemë në një pyll të harlisur. Natyrisht, do të merrni një çmim të drejtë dhe një ofertë të saktë, dhe nëse mund të porositni vetëm një kartë të shtypur me ne. Dhe nëse jeni shumë të kënaqur me atë, ju mund të na rekomandoni edhe dikujt tjetër – ne me siguri do të jemi mirënjohës për ju. Dhe ne jemi të lumtur të rekomandojmë një partner, nëse ka nevojë për të. Nga kohët e lashta, thuhet: Ku është harmoni, ka edhe fitore.

Me kompanitë që shfaqin shikime me kënd të gjerë, ato që janë inovative dhe fleksibile. Por kjo reflektohet në produktet dhe shërbimet e tyre dhe në mënyrën e të menduarit dhe veprimit. Ata që kanë një mendje të hapur për ide të reja dhe guxim për vendim-marrje të shpejtë, po ndryshojnë botën. Takimi me njerëz të tillë është gjithmonë një përvojë e veçantë që na mbush me entuziazëm … Ne jemi të kënaqur të theksojmë se klientët tanë po na bëjnë më të mirë. Dhe ne me të vërtetë shpresojmë që edhe ne të lëmë një gjurmë pozitive – si një ritransferim i shtypjeve pa probleme në një kartele J

IDENTIFICATION + SECURITY +

OUR CATALOGUE

Dëshironi të bashkëpunoni?

Katalogjet e ID Shop

Programi ynë i shitjes përfshin një numër të ofertave të produkteve në fushën e aksesorëve për ID, pajisjet për shtyp të kartelave, mediat RFI dhe kontrollin e qasjes. Ne ju ofrojmë zgjidhje të personalizuara sipas dëshirave dhe nevojave tuaja.

Download catalogue

(Slovenščina) Katero kontrolo pristopa boste izbrali?

(Slovenščina) ID Shop katalog "Rešitve na področju varnosti"

(Slovenščina) ID Shop ponuja celovite rešitve na področju varnosti; sistemov zaklepanja, kontrole pristopa, varnostnih prehodov na zavarovana območja, elektronskih omaric za ključe, ...

Download catalogue

OUR EMPLOYEES

Predrag Petrović Predrag Petrović

Predrag Petrović

(Slovenščina) Direktor

predrag.petrovic@idshop.si

Matjaž Ajdnik Matjaž Ajdnik

Matjaž Ajdnik

(Slovenščina) Vodja prodaje

matjaz.ajdnik@idshop.si

Žan Peterca Žan Peterca

Žan Peterca

(Slovenščina) Vodja projektov

zan.peterca@idshop.si

Mateja Mirtič Mateja Mirtič

Mateja Mirtič

(Slovenščina) Marketing in skrbnica ključnih strank

mateja.mirtic@idshop.si

Uroš Pohlin Uroš Pohlin

Uroš Pohlin

(Slovenščina) Prodajni predstavnik

uros.pohlin@idshop.si

Alen Jevtić Alen Jevtić

Alen Jevtić

(Slovenščina) Prodajni predstavnik

alen.jevtic@idshop.si

Dragan Petrović Dragan Petrović

Dragan Petrović

(Slovenščina) Prodajni predstavnik

dragan.petrovic@idshop.si

Mitja Košir Mitja Košir

Mitja Košir

(Slovenščina) Nabava

mitja.kosir@idshop.si

Goran Potić Goran Potić

Goran Potić

(Slovenščina) Vodja oddelka za tehnično podporo

goran.potic@idshop.si

Gregor Kelbl Gregor Kelbl

Gregor Kelbl

(Slovenščina) Serviser / Tehnična podpora

gregor.kelbl@idshop.si

Dejana Todorović Dejana Todorović

Dejana Todorović

(Slovenščina) Administratorka

dejana@idshop.si

Katja Bitenc Katja Bitenc

Katja Bitenc

(Slovenščina) Pomočnica v administaciji

katja@idshop.si

OUR HISTORY

2002

(Slovenščina) Ustanovitev ID Shopa

(Slovenščina) Ponudili smo visokokakovostne rešitve na področju identifikacije, ki so izpolnjevale zahteve trga.

OUR HISTORY

2005

(Slovenščina) Vzpostavitev lastne proizvodnje dodatkov za ID kartice

(Slovenščina) Naš cilj je bil, da strankam omogočimo najboljše razmerje med kakovostjo, funkcionalnostjo in ceno.

OUR HISTORY

2009

(Slovenščina) Nov segment v ponudbi: Sistemi zaklepanja

(Slovenščina) Želeli smo ponuditi več kot varnost! Od takrat sledimo najnovejšim trendom in novim tehnologijam na področju varnostnih sistemov.

OUR HISTORY

2011

(Slovenščina) Lastna proizvodnja vseh vrst kartic

(Slovenščina) Ne obstaja kartica, ki je pri nas ne bi mogli izdelati.

OUR HISTORY

2014

(Slovenščina) Širitev prodaje v tujino

(Slovenščina) Pridobili smo zaupanje strank tudi izven področja Ex-Yu.

OUR HISTORY

2017

(Slovenščina) Kaj je še mogoče?

(Slovenščina) Gremo naprej skupaj z našimi partnerji in strankami!

(Slovenščina) Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

(Slovenščina)

Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

I would like to subscribe to:


RRETH LINJËS TONË TË PRODHIMIT

Në Slloveni, ne kemi zhvilluar prodhimin tonë të karteleve, shiritave për qafë dhe aksesorëve tjerë të karteleve.

Në këtë mënyrë, ne mund ta kontrollojmë nga afër procesin, të reagojmë shpejt ndaj porosive dhe të përpiqemi të krijojmë një produkt cilësor në një mënyrë efikase dhe të qëndrueshme.

WHY CHOOSE US?

Trusted partner

(Slovenščina) Inovativni svetovalci

(Slovenščina)

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

(Slovenščina) Osredotočeni na rešitve

(Slovenščina)

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

(Slovenščina) Zanesljivost

(Slovenščina)

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERS

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner