Shtypësi i karteleve Zenius

Shtypës i karteleve kompakt dhe agjil
  • Shtyp: në një anë
  • Enkodimi: Shiriti Magnetik, Çip me ose pa kontakt
  • Rezolucioni: 300 dpi
Kontaktiraj nas

Detalet e produktit Detalet e produktit

Miqësor për përdoruesin, kompakt dhe zgjidhje me kosto efektive

Shtypësi i karteleve Evolis Zenius është disejnuar për shtyp në një anë të karteleve të plastikës të qfardo lloji.

Me shtypësin Zenius mund të gjeneroni kartele me ngjyra ose njëngyrëshe, për shtyp individual apo në seri të vogla me kualitet të lartë të shtypit.

Shtypësi i karteleve Zenius lshtë ideal për shtyp të menjëhershëm të karteleve të plastikës me shtyp në një anë si për rrastet në vijim:

  • Bexhat e të punësuarëve
  • Nexhat pës kontrrol të çasjes
  • Kartelve për anëtarësi
  • Karteleve të lojalitetit / karteleve dhuratë
  • Lejekalimet tranzitore


Përparësitë Përparësitë

FLEKSIBILITETI

Me shtypësin e karteleve Zenius, mund të zgjidhni të futni kartelet individualisht një nga një ose përmes furnizuesit automatik.


Versioni “Ekspert” i Zenius përmban funksione të kombinueshme të kodimit: enkodimi magnetik, çip me apo pa kontakt. Nevoiten  vetëm disa minuta për të instaluar këto module!

LEHTËSIA E PËRDORIMIT

Me softuerin për disejnim cardPresso, ju mund të kontrolloni lehtë shtypësin përmes kompjuterit tuaj.


Shiritat pët shtyp Evolis High Trust  instalohen shumë lehtë dhe shtypësi i detekton automatikisht.

ZË VEND PAK

Pak më e madhe se një kopmlet i latrave standarde e letrës. Përshtatet shumë mirë në çfardo ambienti, si në zyrë apo tek sportelët.


Zenius është shtypës  i destinuar ecokogjik: shumë eficient dhe me konsumim të ulët të energjisë.


Materiali shpenzues Materiali shpenzues

Shiritat për shtyp (Ribonët)

Teknologjitë e ndryshme të shtypjes dhe laminimit përdoren për të personalizuar dhe mbrojtur kartelet plastike. IDShop furnizon një gamë të gjerë të shiritave për shtyp, njëngjyrëshe, shirita për shtyp me ngjyra dhe shirita të sigurisë. Gjej më shumë informacion këtu.

Kompletet për pastrim

Shtypi i karteleve të plastikës kërkon pastrimin rutinor të shtypësit pasi që kartelet mund të kenë ngarkesa të elektricitetit statik që tërheqin pluhurin dhe papastërtitë. Për t’ju ndihmuar të mbani performancën dhe jetëgjatësinë e printerit tuaj, IDSHop ju furnizon me komplete për pastrim për të kryer pastrim të gjerë të pajisjeve. Kompletet për pastrim janë të përbërë nga mjete të ndryshme pastrimi, secili i bërë për një pjesë specifike të printerit. Gjej më shumë informacion këtu.


Softueri Softueri

SOFTUER I LEHTË PËR PËRDORUESIN

cardPresso është dizejnuar për të bërë të lehtë prodhimin e karteleve. Mjetet e dizajnimit grafik dhe të personalizimit janë të integruara. Në dispozicion janë edhe enkodimi i shiritit magneti, dhe çipit me dhe pa kontakt.

Ndërfaqja e përdoruesit e tij lejon që çdokush ta përdorë softuerin pa shumë trajnime.

KARASTERISTIKAT E AVANCUARA

cardPresso ofrohet në 6 edicione dhe në 18 gjuhë. cardPresso punon me bazat e të dhënave të njohura duke përfshirë MS Access, MS SQL, MySQL dhe Oracle: Mbështetja për XLS, XLSX, CSV dhe TXT është gjithashtu e përfshirë.

Zhvillimi i vazhdueshëm garanton një aplikim me teknologjitë më të fundit të kartave. Përditësimet e versioneve të vogla janë të disponueshme pa pagesë. Përmirësimet në botimet e avancuara janë në dispozicion në internet në çdo kohë.

MBËSHTETJE E PLOTË

Në dispozicion janë shumë tutoriale, video dhe FAQ. cardPresso gjithashtu ofron mbështetje teknike të lirë dhe të përgjegjshme. Të gjitha botimet cardPresso janë testuar me printera të kartelave dhe enkoderët si Zenius, Primacy dhe Quantum, duke siguruar një pajtueshmëri të përsosur midis pajisjeve të tuaja harduerike dhe softuerike.

E disponueshme në 6 edicione, cardPresso është produkti ideal për çdo projekt për lëshimi të kartelave, pavarësisht nga lloji i organizatës suaj.


PRIPOROČENI IZDELKI

Rio Pro Tiskalnik kartic
link to idshop identity

Rio Pro Tiskalnik kartic

Tisk: enostranski, dvostranski Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +
XID8300 Tiskalnik za plastične kartice
link to idshop identity

XID8300 Tiskalnik za plastične kartice

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +
XID9600e Tiskalnik kartic
link to idshop identity

XID9600e Tiskalnik kartic

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Trusted partner

Inovativni svetovalci

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

Osredotočeni na rešitve

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

Zanesljivost

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERJI

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner

Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

Prijavljam se na:


Povpraševanje