Shtypësi i karteleve Primacy Lamination

Sistemi ideal për personalizimin dhe laminimin e karteleve tuaja
 • Shtypi: Në një anë, Në dy anë
 • Enkodimi: Shirit magnetik, Çip me kontakt apo pa kontakt
 • Rezolucioni: 300 dpi
Kontaktiraj nas

Detalet e produktit Detalet e produktit

Sistem të-gjithat-në-një-vend për kartele me përdorim afatgjatë

 • Enkodim,
 • Shtyp me ngjyra apo shtyp monokromatik përmes transferit termal,
 • Si dhe laminimi i karteleve tuaja me apo pa holograme.

 

ID kartelja e juaj do të ketë qëndrueshmëri me nivel të lartë të sigurisë. Laminimi i karteleve tuaja do të parandalojë incidentet e mashtrimit.

 

Ky sistem është ideal për prodhimin e karteleve të sigurta sikurse:

 • Bexhat e sigurtë të të punësuarve,
 • Patentë shoferëve,
 • Kartelet e rezidencës,
 • ID kartelet për ushtarakë dhe policë,
 • Bexhat për kontroll të qasjes për aeroporte,
 • Kartelet e sigurimit social.


Përparësitë Përparësitë

KARTELE TË QËNDRUESHME


 

Kartat janë të laminuara me vepromin e nxehtësisë në filmin për laminim (zmalt ose një copë me trashësi të ndryshme) mbi tërë sipërfaqen e karteles pasi të jetë enkoduar dhe shtypur.


Kjo shton qëndrueshmëri e karteleve tuaja dhe rrit ciklin e përdorimit deri në afro 10 vjet.

KARTELET ME SIGURI TË LARTË

 


 

Për siguri shtesë, ekipi ynë mund të zhvillojë film laminues krejtësisht të personalizuara.


Shtypësi i karteleve Evolis Primacy me mundësi të laminimit mund të përdoret me module të ndryshme kodimi të kombinueshme: Shirit magnetik, Smartcard, Kartele pa kontakt.

KUALITATIV, SISTEM PËR PËRDORIM TË LEHTË


Kur instaloni sistemin tuaj, ju lidhni modulin e laminimit me shtypësin tuaj në një hap të lehtë me anë të komunikimit infra të kuq. Sistemi juaj është gati për përdorim brenda disa minutave. Nëse tashmë keni një shtypës Primacy, ju mund të përmirësoni sistemin tuaj duke blerë modulin e laminimit ndaras.


Shirita të ndryshëm për shtyp dhe laminim instalohen në mënyrë intuitive dhe njihen automatikisht nga sistemi.


Materiali harxhues Materiali harxhues

Shiritat për shtyp (Ribonët)

Teknologjitë e ndryshme të shtypjes dhe laminimit përdoren për të personalizuar dhe mbrojtur kartelet plastike. IDShop furnizon një gamë të gjerë të shiritave për shtyp, njëngjyrëshe, shirita për shtyp me ngjyra dhe shirita të sigurisë. Gjej më shumë informacion këtu.

Kompletet për pastrim

Shtypi i karteleve të plastikës kërkon pastrimin rutinor të shtypësit pasi që kartelet mund të kenë ngarkesa të elektricitetit statik që tërheqin pluhurin dhe papastërtitë. Për t’ju ndihmuar të mbani performancën dhe jetëgjatësinë e printerit tuaj, IDSHop ju furnizon me komplete për pastrim për të kryer pastrim të gjerë të pajisjeve. Kompletet për pastrim janë të përbërë nga mjete të ndryshme pastrimi, secili i bërë për një pjesë specifike të printerit. Gjej më shumë informacion këtu.


Softueri Softueri

SOFTUER I LEHTË PËR PËRDORUESIN

cardPresso është dizejnuar për të bërë të lehtë prodhimin e karteleve. Mjetet e dizajnimit grafik dhe të personalizimit janë të integruara. Në dispozicion janë edhe enkodimi i shiritit magneti, dhe çipit me dhe pa kontakt.

Ndërfaqja e përdoruesit e tij lejon që çdokush ta përdorë softuerin pa shumë trajnime.

KARASTERISTIKAT E AVANCUARA

cardPresso ofrohet në 6 edicione dhe në 18 gjuhë. cardPresso punon me bazat e të dhënave të njohura duke përfshirë MS Access, MS SQL, MySQL dhe Oracle: Mbështetja për XLS, XLSX, CSV dhe TXT është gjithashtu e përfshirë.

Zhvillimi i vazhdueshëm garanton një aplikim me teknologjitë më të fundit të kartave. Përditësimet e versioneve të vogla janë të disponueshme pa pagesë. Përmirësimet në botimet e avancuara janë në dispozicion në internet në çdo kohë.

MBËSHTETJE E PLOTË

Në dispozicion janë shumë tutoriale, video dhe FAQ. cardPresso gjithashtu ofron mbështetje teknike të lirë dhe të përgjegjshme. Të gjitha botimet cardPresso janë testuar me printera të kartelave dhe enkoderët si Zenius, Primacy dhe Quantum, duke siguruar një pajtueshmëri të përsosur midis pajisjeve të tuaja harduerike dhe softuerike.

E disponueshme në 6 edicione, cardPresso është produkti ideal për çdo projekt për lëshimi të kartelave, pavarësisht nga lloji i organizatës suaj.


PRIPOROČENI IZDELKI

XID8600 Tiskalnik kartic
link to idshop identity

XID8600 Tiskalnik kartic

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +
Tiskalnik kartic LCP8000
link to idshop identity

Tiskalnik kartic LCP8000

Tisk: enostranski, dvostranski Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +
XID8300 Tiskalnik za plastične kartice
link to idshop identity

XID8300 Tiskalnik za plastične kartice

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +
XID8100 Tiskalnik kartic
link to idshop identity

XID8100 Tiskalnik kartic

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čipi, brezkontaktni čipi Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Trusted partner

Inovativni svetovalci

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

Osredotočeni na rešitve

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

Zanesljivost

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERJI

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner

Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

Prijavljam se na:


Povpraševanje