Shtypësi i Karteleve Core

Sistemi i personalizimit me laser për kartela ultra të sigurta
  • Shtyp: në një anë, në dy anë
  • Enkodimi: Shirit Magnetik, Smart me ose pa kontakt
  • Rezolucioni: 300 dpi
Kontaktiraj nas

Detalet e produktit Detalet e produktit

Një sistem multifunksional për sigurinë maksimale të kartelave

Shtypësi laserik Evolis Core është një sistem i dedikuar për prodhimin e menjëhershëm të karteleve të sigurta dhe është i aftë të kryejë deri në katër operacione në vetëm një hap të vetëm:

  • Shtyp në një apo dy anë shtyp me ngjyrë,
  • Enkodimi i shënimeve në shrit magnetik, kartele të zgjuara me apo pa kontakt  (këto teknologji mund të kombinohen njëra me tjetrën),
  • Gravimi me laser  i tekstit, imigjit apo ndonjë karakteristike tjetër të sigurisë, në një anë apo në të dy anët,
  • Laminim në një apo dy anë me apo pa holograme.

 

Falë kësaj shkathtësie, shtypësi Core siguron performancë dhe produktivitet që rrallëherë mund të barazohen.

Sistemi i shtypësit Core është ideal për shtyp të id kartelet e të gjitha llojeve me siguri të lartë siq janë:


PËRPARËSITË PËRPARËSITË

PRODUKTIVITET I SHTUAR


Këto katës operacione (shtyp me ngjyra, kodimi i shënimeve, engravimi me laser dhe laminimi) mund të kryhen me një hap sepse punojnë pararelisht me module të ndryshme,


Shtypësi me laser Evolis Core printer ofron performancë dhe produktivitet të pakrahasueshëm.

SIGURI MAKSIMALE


Kartat që i gdhend me laser shtypësi Core mund të integrojnë karakteristika të ndryshme të personalizuara të sigurisë: imazhet e padukshme, mikro-tekste, CLI (Changeable Laser Image), efektet e prekjes dhe LPI® (Laser Protected Image).


Këto procese të ndryshme, të lidhura me kodimin e të dhënave dhe laminimin, parandalojnë të gjitha përpjekjet për të falsifikuar kartelet.

Për më tepër, një sistem i mbylljes që siguron qasje në shtypësin laserik dhe laminatorin, së bashku me një vend për vendosjen e dryrit të sigurisë të tipit  Kensington® siguron prodhimin e sigurt të karteleve.

PROFITABILE

Investimi dhe kostoja e pronësisë (TCO) janë të kufizuara në sajë të optimizimit të të gjithë komponentëve të përfshirë në ofertë (pajisja dhe materiali shpenzues).


PRIPOROČENI IZDELKI

Tiskalnik kartic LES8000
link to idshop identity

Tiskalnik kartic LES8000

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +
Tiskalnik kartic LCP8000
link to idshop identity

Tiskalnik kartic LCP8000

Tisk: enostranski, dvostranski Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +
Tiskalnik kartic Core
link to idshop identity

Tiskalnik kartic Core

> Tisk: enostranski, dvostranski Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Trusted partner

Inovativni svetovalci

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

Osredotočeni na rešitve

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

Zanesljivost

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERJI

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner

Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

Prijavljam se na:


Povpraševanje