Shtypësi i Karteleve Badgy200

Zgjidhje e përballueshme e shtypit të karteleve
  • Shtypi: Në një anë
  • Enkodimi: Nuk ka opcion për enkodim
  • Rezolucioni: 300 dpi
Kontaktiraj nas

Detalet e produktit Detalet e produktit

Zgjidhje e përballueshme e shtypit të karteleve

Shtypësi Badgy200 është i disejnuar për t’ju ndihmuar të shtypni kartelet me ngjyra në mënyrë profesionale dhe me lehtësi të përsosur.

Badgy200 përmbush të gjitha nevojat tuaja për personalizim grafik dhe prodhim të karteleve të menjëhershme, si kartele të vetme ose në grupe të vogla.

Badgy200 është ideale për prodhimin e kartave të personalizuara si:

 

  • ID kartelet e të punësuarëve
  • ID kartelet për shkolla
  • Kartelet e anëtarësisë
  • Kartelet e lojalitetit
  • Kartelet pët ngjarje
  • Kartelet për vizitor


Përparësitë Përparësitë

ZGJIDHJE KOMPLETE

Kjo zgjidhje me çelës në dorë përbëhet nga shtypësi i karteleve plastike, softueri Evolis Badge Studio® për personalizim të karteleve si dhe një pako e materialit shpenzues (riboni me ngjyrë dhe kartele plastike të zbrazta) për 100 shtypje.


Një bibliotekë e modeleve të karteleve është në dispozicion në linkun badgy.com, ku mund të personalizoni format sipas dëshirës tuaj, duke shtuar tekste, foto, barkode etj.

LEHTË PËR PËRDORIM


Me zgjidhjen Badgy200, ju mund të shtypni kartelet në tre haoa të thjeshtë në më pak se një minutë. Shtypësi i karteleve instalohet dhe perdoret si printer standard dhe softueri është shumë intiutiv.


Ribonët e Badgy-t për shtyp janë lehtë për instalim dhe identifikohen automatikisht nga kompjuteri i juaj.

KOMPAKT

Më e vogëël se një faqe A4, shtypësi mund të akomodohet në qfardo hapësire punuese.


Falë peshës së lehtë (vetëm 1.7 kg) si dhe çantës për bartje  (që shitet ndaras), Badgy200 mund të bartet shumë lehtë.


Materiali shpenzues Materiali shpenzues

Shiritat për shtyp (Ribonët)

Teknologjitë e ndryshme të shtypjes dhe laminimit përdoren për të personalizuar dhe mbrojtur kartelet plastike. IDShop furnizon një gamë të gjerë të shiritave për shtyp, njëngjyrëshe, shirita për shtyp me ngjyra dhe shirita të sigurisë. Gjej më shumë informacion këtu.

Kompletet për pastrim

Shtypi i karteleve të plastikës kërkon pastrimin rutinor të shtypësit pasi që kartelet mund të kenë ngarkesa të elektricitetit statik që tërheqin pluhurin dhe papastërtitë. Për t’ju ndihmuar të mbani performancën dhe jetëgjatësinë e printerit tuaj, IDSHop ju furnizon me komplete për pastrim për të kryer pastrim të gjerë të pajisjeve. Kompletet për pastrim janë të përbërë nga mjete të ndryshme pastrimi, secili i bërë për një pjesë specifike të printerit. Gjej më shumë informacion këtu.


PRIPOROČENI IZDELKI

Tiskalnik kartic LES8000
link to idshop identity

Tiskalnik kartic LES8000

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +
XID8600 Tiskalnik kartic
link to idshop identity

XID8600 Tiskalnik kartic

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +
Tiskalnik kartic Core
link to idshop identity

Tiskalnik kartic Core

> Tisk: enostranski, dvostranski Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +
XID8300 Tiskalnik za plastične kartice
link to idshop identity

XID8300 Tiskalnik za plastične kartice

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Trusted partner

Inovativni svetovalci

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

Osredotočeni na rešitve

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

Zanesljivost

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERJI

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner

Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

Prijavljam se na:


Povpraševanje