Shtypës i Karteleve XID9600e

Model unik për kartele të cilësisë së lartë për identifikim dhe për kartele të kreditit
  • Shtyp: në një anë, në dy anë
  • Enkodimi: Shirit Magnetik, Smart me ose pa kontakt
  • Rezolucioni: 600 dpi
Kontaktiraj nas

Detalet e produktit Detalet e produktit

Qëndrueshmëria për përdorim të shpeshtë

Shtypësi retransfer desktop XID9600e është projektuar të zgjasë  dhe është një zgjidhje e shkëlqyeshme për lëshimin e kartelave në vend dhe kur bëhet fjalë për ciklet me këresa. I dizajnuar për zyrën e shërbimit dhe ofron kartele të shtypura me cilësi të lartë prej 600 dpi së bashku me personalizimin tradicional të drejtpërdrejtë në kartele.


Përparsitë Përparsitë

CILËSI E LARTË E SHTYPIT


Aplikimi kryesor të tij janë personalizimi (printimi dhe kodimi) i kartave të identitetit me siguri të lartë . Si opsion, mund të i shtohet një modul i laminimit ti llojit inline.


Rezolucioni i lartë (600 dpi) ofron një cilësi të jashtëzakonshme të shtypit, kështu që është e mundur të filloni nga kartelja e zbraztë për të prodhuar ID kartele të personalizuar, me siguri të lartë.
Një zgjidhje e përkryer për agjencitë qeveritare, universitetet dhe të gjitha aplikacionet e tjera me kërkesë të shtuar të sigurisë.

UNIK DHE PRODUKTIV


I dizajnuar për lëshimin e karteleve rezistente një fuqi paralele të përpunimit, lejon autoritetet kombëtare dhe zyrën për shërbimin e karteleve procesin batch të personalizimit për të përmbushur nevojat e printimit të karteleve të identitetit me vëllim të ulët deri në vëllim të mesemëm të kërkesave në mjediset e prodhimit të decentralizuar.


Shtypësi retransfer Edisecure XID9600e është platformë ideale për maksimizimin e kalimit bazuae në modulin për furnizim me kartele që akomodon disa lloje të karteleve në të njejtën linjë të prodhimit.
Një konfigurim i vetëm mund të i ketë deri në katër Module Encoding Feeder (FEM) dhe trajtimin e shumëfishtë të kartelave pa ndërhyrjen e operatorit.

I LEHTË PËR PËRDORIM


 

Është një one-stop-shop duke ju falenderuar kyçjes së vetme IP dhe PC-së së integruar, gjë që lehtëson instalimin dhe operimin – pa ndonjë sfidë për integrim.


Veçoritë e sigurisë së zgjidhjes përfshijnë bllokime të ndryshme fizike dhe elektronike për të parandaluar qasjen e paautorizuar në kartele dhe tek materialit shenzues.


Materiali shpenzues Materiali shpenzues

Shiritat për shtyp dhe shiritat retransfer

  • XID YMCK shirit me ngjyra (shtyp 1000 kartele)
  • XID YMCKK shirit me ngjyra (shtyp 750 kartele
  • XID YMCK-UV shirit me ngjyra (shtyp 750 kartele)
  • XID YMCK-PO shirit me ngjyra (shtyp 750 kartele)
  • XID ART shirit retransfer (shtyp 1000 kartele)

Kompletet për pastrim

Shtypi i karteleve të plastikës kërkon pastrimin rutinor të shtypësit pasi që kartelet mund të kenë ngarkesa të elektricitetit statik që tërheqin pluhurin dhe papastërtitë. Për t’ju ndihmuar të mbani performancën dhe jetëgjatësinë e printerit tuaj, IDSHop ju furnizon me komplete për pastrim për të kryer pastrim të gjerë të pajisjeve. Kompletet për pastrim janë të përbërë nga mjete të ndryshme pastrimi, secili i bërë për një pjesë specifike të printerit.

  • Kompleti për pastrim për XID9600e (10 tampona, 10 lecka për pastrim, 10 kartele)


Softueri Softueri

SOFTUER I LEHTË PËR PËRDORUESIN

>cardPresso është dizejnuar për të bërë të lehtë prodhimin e karteleve. Mjetet e dizajnimit grafik dhe të personalizimit janë të integruara. Në dispozicion janë edhe enkodimi i shiritit magneti, dhe çipit me dhe pa kontakt.

Ndërfaqja e përdoruesit e tij lejon që çdokush ta përdorë softuerin pa shumë trajnime.

KARASTERISTIKAT E AVANCUARA

cardPresso ofrohet në 6 edicione dhe në 18 gjuhë. cardPresso punon me bazat e të dhënave të njohura duke përfshirë MS Access, MS SQL, MySQL dhe Oracle: Mbështetja për XLS, XLSX, CSV dhe TXT është gjithashtu e përfshirë.

Zhvillimi i vazhdueshëm garanton një aplikim me teknologjitë më të fundit të kartave. Përditësimet e versioneve të vogla janë të disponueshme pa pagesë. Përmirësimet në botimet e avancuara janë në dispozicion në internet në çdo kohë.

MBËSHTETJE E PLOTË

Në dispozicion janë shumë tutoriale, video dhe FAQ. cardPresso gjithashtu ofron mbështetje teknike të lirë dhe të përgjegjshme. Të gjitha botimet cardPresso janë testuar me printera të kartelave dhe enkoderët si Zenius, Primacy dhe Quantum, duke siguruar një pajtueshmëri të përsosur midis pajisjeve të tuaja harduerike dhe softuerike.

E disponueshme në 6 edicione, cardPresso është produkti ideal për çdo projekt për lëshimi të kartelave, pavarësisht nga lloji i organizatës suaj.


PRIPOROČENI IZDELKI

KM500B in KM2000B Kiosk Tiskalnik kartic
link to idshop identity

KM500B in KM2000B Kiosk Tiskalnik kartic

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +
Tiskalnik kartic LCP8000
link to idshop identity

Tiskalnik kartic LCP8000

Tisk: enostranski, dvostranski Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +
Zenius Tiskalnik plastičnih kartic
link to idshop identity

Zenius Tiskalnik plastičnih kartic

Tisk: enostranski Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +
XL8300 Tiskalnik za plastične kartice
link to idshop identity

XL8300 Tiskalnik za plastične kartice

Tiskanje: enostransko na XL kartice Kodiranje: kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Trusted partner

Inovativni svetovalci

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

Osredotočeni na rešitve

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

Zanesljivost

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERJI

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner

Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

Prijavljam se na:


Povpraševanje