Shtypës i Karteleve Quantum

Sistemi i centralizuar i prodhimit të kartelave
  • Shtyp: në një anë, në dy anë
  • Kodimi: shirit magnetik, çip me kontakt apo pa kontakt
  • Rezolucioni: 300 dpi
Kontaktiraj nas

Detalet e produktit Detalet e produktit

Fuqia e një shtypësi industrial të karteleve me fleksibilitet të një shtypësi të tavolinës (desktop)

Shtypësi Evolis Quantum Card është zgjidhje për shtypjen dhe kodimin r krteleve të një vëllimi të madh të karteleve.

Shtypësi i personalizon kartelet para dhe mbrapa, me ngjyrë apo monokrom me shpejtësi prej më se 1000 kartele në orë. 

Shtypësi Quantum kombinon ndjesin e një shtypësi për tavolinë (desktop) me fuqinë e një shtypësi industrial për prodhim të centralizuar të karteleve plastike në sasi të mëdha.

Shtypësi Quantum është ideal për liferimin e vëllimeve të mëdha të:

  • ID bexhave
  • Karteleve të Lojalitetit
  • Leje kalimet e transitit
  • Bexhat e eventeve
  • Kartelet e studentëve
  • Kartelet e pagesave
  • Kartelet për telefon


Përparësitë Përparësitë

NGRITJA E PRODUKTIVITETIT


Me një sirtarë për furnizim me kartele me kapacitetit prej 500 kartelash secili, shtypësi Quantum mund të shtypë më shumë se 1000 kartela në orë njëngjyrëshe dhe 150 kartele me ngjyra.


Në sajë të modulit të kodimit reversibil (shirit magnetik, kartele të zgjuara me apo pa kontakt), pavarësisht nga moduli i printimit, kartelet kodohen dhe shtypen në një kalim të vetëm.

PËRSHTATSHMËRI E SHTUAR


Shtypësi Evolis Quantum Card është i disejnuar që të oersonalizohet në vend, në mënyrë direkte nga përdoruesi. Për shembull ju mund të shtoni apo largoni enkoderin në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë.


Sistemi për prodhimin e karteleve përshtatet me kërkesat tuaja evolutive: shtyp në një anë apo në dy anë, module të ndryshme të enkodimit, opcionet e ndryshme për shtyp dhe llojet e ndryshme të karteleve plastike në dispozicion.

ZGJIDHJE EKONOMIKE


Shtypësi mund të përballojë vëllime të mëdha karteleve me cilësi të printimit shumë të lartë, duke siguruar një alternativë shumë ekonomike për shtypësat industrial të karteleve.


Ju mund të kontrolloni shpenzimet tuaja dhe të prodhoni vetë kartelet tuaja në vend që të shkoni në një ofrues të jashtëm.


Materiali shpenzues Materiali shpenzues

Shiritat (ribonët) për shtyp

Teknologjitë e ndryshme të shtypjes dhe laminimit përdoren për të personalizuar dhe mbrojtur kartelet plastike. IDShop furnizon një gamë të gjerë të shiritave për shtyp, njëngjyrëshe, shirita për shtyp me ngjyra dhe shirita të sigurisë. Gjej më shumë informacion këtu.

Kompletet për pastrim

Shtypi i karteleve të plastikës kërkon pastrimin rutinor të shtypësit pasi që kartelet mund të kenë ngarkesa të elektricitetit statik që tërheqin pluhurin dhe papastërtitë. Për t’ju ndihmuar të mbani performancën dhe jetëgjatësinë e printerit tuaj, IDSHop ju furnizon me komplete për pastrim për të kryer pastrim të gjerë të pajisjeve. Kompletet për pastrim janë të përbërë nga mjete të ndryshme pastrimi, secili i bërë për një pjesë specifike të printerit. Gjej më shumë informacion këtu.


Softueri Softueri

SOFTUER I LEHTË PËR PËRDORUESIN

cardPresso është dizejnuar për të bërë të lehtë prodhimin e karteleve. Mjetet e dizajnimit grafik dhe të personalizimit janë të integruara. Në dispozicion janë edhe enkodimi i shiritit magneti, dhe çipit me dhe pa kontakt.

Ndërfaqja e përdoruesit e tij lejon që çdokush ta përdorë softuerin pa shumë trajnime.

KARASTERISTIKAT E AVANCUARA

cardPresso ofrohet në 6 edicione dhe në 18 gjuhë. cardPresso punon me bazat e të dhënave të njohura duke përfshirë MS Access, MS SQL, MySQL dhe Oracle: Mbështetja për XLS, XLSX, CSV dhe TXT është gjithashtu e përfshirë.

Zhvillimi i vazhdueshëm garanton një aplikim me teknologjitë më të fundit të kartave. Përditësimet e versioneve të vogla janë të disponueshme pa pagesë. Përmirësimet në botimet e avancuara janë në dispozicion në internet në çdo kohë.

>MBËSHTETJE E PLOTË

Në dispozicion janë shumë tutoriale, video dhe FAQ. cardPresso gjithashtu ofron mbështetje teknike të lirë dhe të përgjegjshme. Të gjitha botimet cardPresso janë testuar me printera të kartelave dhe enkoderët si Zenius, Primacy dhe Quantum, duke siguruar një pajtueshmëri të përsosur midis pajisjeve të tuaja harduerike dhe softuerike.

E disponueshme në 6 edicione, cardPresso është produkti ideal për çdo projekt për lëshimi të kartelave, pavarësisht nga lloji i organizatës suaj.


PRIPOROČENI IZDELKI

XID9600e Tiskalnik kartic
link to idshop identity

XID9600e Tiskalnik kartic

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +
XID8100 Tiskalnik kartic
link to idshop identity

XID8100 Tiskalnik kartic

Tiskanje: enostransko, dvostransko Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čipi, brezkontaktni čipi Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +
Enduro3E Tiskalnik kartic
link to idshop identity

Enduro3E Tiskalnik kartic

Tisk: enostranski, dvostranski Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 300 dpi

Izvedi več +
Agilia kartični tiskalnik
link to idshop identity

Agilia kartični tiskalnik

Tisk: Enostranski, dvostranski Kodiranje: magnetni trak, kontaktni čip, brezkontaktni čip Ločljivost: 600 dpi

Izvedi več +

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Trusted partner

Inovativni svetovalci

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

Osredotočeni na rešitve

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

Zanesljivost

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERJI

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner

Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

Prijavljam se na:


Povpraševanje