Hallkë nga vinili

Hallkat nga vinili janë të papërshkueshëm nga uji dhe mund të përdoren për periudha shumë të gjata kohore.

Këto hallka janë ndërtuar me mbyllëse për një përdorim dhe që të hapen (prehen) nuk mund të përdoren përsëri. Përdorimi i tyre rekomandohet në vendet ku siguria më e lartë është një kërkesë themelore. Ato janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme dhe për siguri shtesë mund të shtypen me mesazhin ose logon tuaj.

Kontaktiraj nas

Detalet e produktit Detalet e produktit

Hallkat nga vinili janë të papërshkueshëm nga uji dhe mund të përdoren për periudha shumë të gjata kohore.

Këto hallka janë ndërtuar me mbyllëse për një përdorim dhe që të hapen (prehen) nuk mund të përdoren përsëri. Përdorimi i tyre rekomandohet në vendet ku siguria më e lartë është një kërkesë themelore. Ato janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme dhe për siguri shtesë mund të shtypen me mesazhin ose logon tuaj.


ZAKAJ IZBRATI NAS?

Trusted partner

Inovativni svetovalci

Delimo strokovno znanje, ideje in nasvete.

Personalized solutions

Osredotočeni na rešitve

Za svoje delo prevzemamo odgovornost.

Innovative thinking

Zanesljivost

Našim strankam nudimo izjemno podporo.

PARTNERJI

idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner
idshop partner

Bodite na tekočem, prijavite se na e-novice.

Pričakujete lahko zanimive vsebine s področja identifikacije, varnosti in poslovanja na splošno.

Prijavljam se na:


Povpraševanje